może ktoś bawił się funkcją FADER-rozdział dzwięku (na przednie i/lub tylne głośniki) :?:
Warto Być Oryginalnym - promocja sewisowa w ASO SKODA
Zwiń
X
-
:diabelski_usmiech No more comments...Korzystając z usług Autoryzowanego Serwisu ©koda Auto, masz pewność, że dostajesz najlepsze części, a Twoim samochodem zajmują się najwyższej klasy profesjonaliści.
Już raz byłem na "akcji wiosennej" czy jakoś tak... Nie. Dziękuję. Szukanie pieniędzy w pseudo-akcjach promocyjnych.OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
no ja tez brałem udział w tej wiosennej :szeroki_usmiechZamieszczone przez lookerJuż raz byłem na "akcji wiosennej" czy jakoś tak... Nie. Dziękuję. Szukanie pieniędzy w pseudo-akcjach promocyjnych
po 2 tygodniach od niej klima mi siadła bo nie zauważyli, że jest nieszczelność
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Mi wmawiali padnięte tylne łożysko w kole. Jeżdżę do dziś i żadnych niepokojących objawów nie mam. Wiemy wszyscy, że ASO zarabia głównie na serwisie ale żeby na naciąganiu ? Pomyślcie ilu mniej świadomych kierowców zrobią w balona ?OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
Komentarz
-
-
:szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech...taaaaaaa..jak tak wierzę w profesjonalizm serwisów , że się zastanawiam , czy na gwarancji jechać na przegląd, ...bo niestety im nie dowierzam :twisted:Zamieszczone przez shadogrzela07 napisał/a:
te porzadne też sie zdarzająPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Właśnie - o czym my piszemy ? Dobre się ZDARZAJĄ ??!! Powinno być odwrotnie - te złe powinny się ZDARZAĆ. Sami widzicie jak jest... oczywiście to nie tylko "domena" ASO Skody...Zamieszczone przez grzela07Panowie nie można do końca generalizować że wszystkie ASO są bardzo złe (te porzadne też sie zdarzają),OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
Komentarz
-
-
niestety taka jest prawda :evil: , człowiek powinien pojechać i miec poczucie, że auto jest w dobrych rekach a nie mysleć czy napewno wszystko mu w aucie podokręcali , czy czegoś nie spieprzyli i czy jest zrobione tak jak powinno być :!:Zamieszczone przez szkodachore to jestt, ale... jestPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
i tak najbardziej chory chyba jestem ja czy Berni, bo od początku olaliśmy gwarę, licząc się nawet z tym, że ludziska chętniej kupują te "serwisowane" :lol:Zamieszczone przez PAOLO ESCOniestety taka jest prawda :evil: , człowiek powinien pojechać i miec poczucie, że auto jest w dobrych rekach a nie mysleć czy napewno wszystko mu w aucie podokręcali , czy czegoś nie spieprzyli i czy jest zrobione tak jak powinno być :!:Zamieszczone przez szkodachore to jestt, ale... jestsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
no nareszcie SZKODA :szeroki_usmiech !!!!!!!!!!!!! toz ja cały czas w tym temacie ...sumienie mnie dręczy , że będę musiał oddać Octavke do serwisu...więc chyba zastosuje sie do w/w przykładu i oleje gwarancję ...będę mógł spać spokojnie...a jak coś sie "s-przy" to i tak wątpię czy na serwis bedę mógł liczyć... :diabelski_usmiechZamieszczone przez szkodaod początku olaliśmy gwarę, licząc się nawet z tym, że ludziska chętniej kupują te "serwisowanePW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
:diabelski_usmiech nooo dokładnie :lol: moje podejście w tym temacie jest takie same :szeroki_usmiech
widzę , że będę mógł dziś pójść spać spokojnie hahaha :lol: nie wiem czy tak bardzo ludzie patrzą na ten "serwis" ...ja nigdy, zawsze sugeruję się stanem technicznym i wizualnym auta...i jakoś nigdy badziewia nie kupiłem a miałem tych autek troszkę :diabelski_usmiech
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
ale wiekszość jest łosi dla których książka serwisowa to biblia, trudno, nie przeszkadza mi to :lol:Zamieszczone przez PAOLO ESCOja nigdy zawsze sugeruję się stanem technicznym i wizualnym auta...i jakoś nigdy badziewia nie kupiłem a miałem tych autek troszkę :diabelski_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
jest po---ne...no cóż jaki "Kraj takie Serwisy" :lol: ale może dzieki temu naszemu podejściu doczekamy sie profesjonalnego podejścia do Klienta i fachowości obsługi...w końcu CI z Serwisu też muszą , żyć .......a nie robienia z nas durni :twisted: ...olewam książkę serwisową i te ich lipne pieczateczki...i tak wiem co ma być robione :twisted: w końcu to ja dbam o moje auto a nie oni... :diabelski_usmiechZamieszczone przez szkodaale chorePW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
nie sądzę niestety, to już prędzej ci upierdliwcy mogą coś wymusić a nie ci co nie jeżdżąZamieszczone przez PAOLO ESCOale może dzieki temu naszemu podejściu doczekamy sie profesjonalnego podejścia do Klienta i fachowości obsługi...
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
)
Komentarz